col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Termeni si Conditii

 
 
 
 

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii („Termeni”, „Acord”) sunt un acord intre GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. („GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S.”, „noi”, sau „al nostru”) si dvs. („Utilizator”, „dumneavoastra” sau „dvs.”). Prezentul Acord stabileste termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului web romania.scentlinq.com si a oricaruia dintre produsele sau serviciile sale (in mod colectiv, „Website” sau „Servicii”).

Link-uri catre alte site-uri web

Desi acest site Web poate contine link-uri catre alte site-uri web, nu oferim, direct sau indirect, vreo aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu/pentru orice site web legat, cu exceptia cazului in care acest lucru este specificat concret. Unele dintre linkurile de pe site-ul web pot fi „linkuri de afiliere”. Aceasta inseamna ca daca faceti clic pe link si cumparati un articol, GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. va primi un comision de afiliere. Nu suntem responsabili pentru examinarea/evaluarea si nu garantam ofertele, intreprinderile sau persoanele fizice sau continutul site-urilor lor web. Nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere pentru actiunile, produsele, serviciile si continutul altor terti. Ar trebui sa analizati cu atentie declaratiile legale si alte conditii de utilizare a oricarui site web pe care il accesati printr-un link de pe acest site Web. Interactiunea dvs. cu orice alte site-uri din afara site-ului nostru este pe propriul dvs. risc.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

Prezentul Acord nu va transfera nicio proprietate intelectuala detinuta de GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. sau terti, si toate drepturile, titlurile si interesele asupra acestor proprietati vor ramane (ca si intre parti) exclusiv ale GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. Toate marcile comerciale, marcile de serviciu, elementele grafice si siglele utilizate in legatura cu site-ul sau Serviciile noastre, sunt marci comerciale sau marci inregistrate ale GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. sau a detinatorilor de licenta GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. Alte marci comerciale, marci de serviciu, grafica si logo-uri utilizate in legatura cu site-ul nostru sau Serviciile noastre pot fi marci comerciale ale altor terti. Utilizarea site-ului nostru web si a serviciilor noastre nu va ofera dreptul sau licenta de a reproduce sau de a folosi in niciun fel materialele GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. sau ale marcilor comerciale terte.

Limitarea raspunderii

In masura maxima permisa de legea aplicabila, GLOKAL KURUMSAL KOKU AS, filialele, ofiterii, directorii, angajatii, agentii, furnizorii sau autorizatii de licenta nu vor fi raspunzatori in niciun caz fata de orice persoana pentru (a): orice dauna indirecta, incidentala, speciala, punitiva, directa sau daune cauzale (inclusiv, fara limitare, daune pentru profituri pierdute, venituri, vanzari, fonduri comerciale, utilizarea continutului, impact asupra afacerii, intreruperea afacerii, pierderea economiilor anticipate, pierderea oportunitatii de afaceri), oricare ar fi cauzele si circumstantele, incluzand fara limitare, contractele, infractiunile, garantiile, incalcarea obligatiei legale, neglijenta s.a., chiar daca GLOKAL KURUMSAL KOKU AS a fost sfatuita cu privire la posibilitatea unor astfel de daune sau ar fi putut prevedea astfel de daune. In masura maxima permisa de legea aplicabila, raspunderea totala a GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. si a afiliatilor, ofiterilor, angajatilor, agentilor, furnizorilor si licentiatorilor acesteia, cu privire la servicii vor fi limitate la o suma mai mare de un dolar sau la orice suma platita efectiv in numerar de catre dumneavoastra catre GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. pentru o perioada de o luna anterioara primului eveniment sau eveniment care a dat nastere unei astfel de raspunderi. Limitarile si excluderile se aplica si in cazul in care acest remediu nu va compenseaza in totalitate orice pierderi sau esecuri ale scopului sau esential.

Despagubire

Sunteti de acord sa despagubiti si sa retineti GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. si afiliatii, directorii, ofiterii, angajatii si agentii sai in afara oricarei obligatii, pierderi, daune sau costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, suportate in legatura cu sau care rezulta din orice acuzatii, revendicari, actiuni, litigii de la terti; sau cereri formulate impotriva oricareia dintre ele ca urmare a sau cu privire la Continutul dvs., utilizarea dvs. a site-ului sau a Serviciilor sau orice comportament necorespunzator din partea dumneavoastra.

Anulabilitate

Toate drepturile si restrictiile continute in prezentul acord pot fi exercitate si sunt aplicabile si obligatorii numai in masura in care acestea nu incalca nicio lege aplicabila si sunt destinate a fi limitate in masura necesara, astfel incat acestea sa nu faca ilegal, invalid, sau nerespectabil prezentul acord. In cazul in care o dispozitie sau o portiune din orice prevedere a prezentului acord este considerata ilegala, invalida sau neexecutabila de catre o instanta de jurisdictie competenta, intentia partilor este ca dispozitiile sau portiunile ramase sa constituie acordul lor cu privire la subiectul in discutie, si ca toate aceste dispozitii sau portiuni ramase ale acestora sa ramana in vigoare.

Modificari si rectificari

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment prezentul Acord sau politicile sale referitoare la Site-ul sau Serviciile noastre, modificarile intrand in vigoare dupa publicarea pe site a unei versiuni actualizate a prezentului Acord. Cand vom face acest lucru, vom revizui data actualizata in partea de jos a acestei pagini. Utilizarea continua a site-ului web dupa orice astfel de modificari va constitui consimtamantul dvs. pentru aceste modificari.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Recunoasteti ca ati citit prezentul acord si sunteti de acord cu toti termenii si conditiile sale. Prin utilizarea site-ului Web sau a serviciilor sale, sunteti de acord sa respectati prezentul acord. Daca nu sunteti de acord sa respectati termenii prezentului acord, nu sunteti autorizat sa accesati sau sa utilizati site-ul web si serviciile sale.

Cum sa ne contactati

Daca doriti sa ne contactati pentru a intelege mai multe despre acest Acord sau doriti sa ne contactati cu privire la orice problema legata de acesta, puteti trimite un e-mail la info@romania.scentlinq.com

Acest document a fost actualizat in data de 21 mai 2020.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!