col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Servicii de Inmiresmare Ambientala

 
 
 
 

Experiente de neuitat pentru clienti, cu ajutorul aromatizarii ambientale

SCENT::LINQ este una dintre companiile de top la nivel mondial in ce priveste odorizarea ambientala. Cream arome de inalta calitate si oferim solutii complete de inmiresmare, imbunatatind calitatea spatiilor interioare si a ambientului.

Datorita propriei tehnologii submicronice inovatoare de dispersie a aromelor, completata de colectia rafinata de parfumuri de care dispunem, putem oferi solutii de aromatizare ambientala remarcabile, de inalta calitate. Serviciile noastre de odorizare a aerului sunt oferite dupa cele mai inalte standarde, de catre tehnicieni bine pregatiti, la nivel mondial.

Standardele de siguranta si mediul inconjurator

Siguranta clientilor este prioritatea noastra absoluta. De aceea, formulele pe care le folosim sunt sigure si in conformitate cu normele in vigoare (in special, cele din UE si SUA) referitoare la securitatea materialelor. Parfumurile noastre sunt imbuteliate in recipiente de sticla reciclabile si impachetate in ambalaje de carton compuse integral din hartie reciclata.

Ne conectam - Intelegem - Dovedim - Ne implicam

Abordarea noastra este consultativa, astfel ca prioritatile noastre sunt relatiile cu clientii si dialogul deschis, ceea ce ne ajuta sa identificam si sa oferim cele mai bune solutii de aromatizare ambientala, potrivite necesitatilor clientilor.

Scopul echipei noastre pentru relatiile cu clientii este acela de a colabora indeaproape cu tine, pentru a gasi solutiile de inmiresmare adecvate afacerii tale, potrivite pentru fiecare interior in parte. Pentru a gasi solutiile de odorizare ideale, primii pasi pe care ii parcurgem sunt evaluarea tehnica si efectuarea unui tur al spatiilor ce urmeaza a fi odorizate. Apoi, ramane doar sa iti demonstram ce putem realiza pentru bunul mers al afacerii tale.

Consultantii nostri au un singur scop, anume acela de a crea o relatie de lunga durata cu tine si de a te mentine multumit de colaborarea cu noi in anii ce vor urma. Ne mandrim cu o echipa dedicata relatiilor cu clientii, care raspunde rapid necesitatilor tale si care detine abilitati excelente de comunicare. Reactia rapida si eficienta sunt inscrise in ADN-ul nostru!

scenting-services-001

Dispunem de 3 sisteme de difuzare; Sistemul Central de Dispersie HVAC este destinat spatiilor mari, difuzarea fiind realizata prin sistemul de aer conditionat; Sistemul de Dispersie Portabil MDX250/MDX100 este utilizat in mii de spatii comerciale, showroom-uri si chiar si in incaperi mari care nu sunt dotate cu sisteme de aer conditionat. Nu in ultimul rand, Sistemul Modular de Dispersie MDW250 este ideal pentru a fi folosit in magazinele retailerilor, showroom-uri si alte spatii interioare mici.

Datorita colaborarii cu unul dintre parfumierii de top din lume, localizat in Germania, putem oferi o gama larga de arome atent selectionate, create special pentru clientii SCENT::LINQ.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!