col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Politica de Confidentialitate

 
 
 
 

Politica de Confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie modul in care GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. („GLOKAL KURUMSAL KOKU AS”, „noi”, sau „nostru”) colecteaza, protejeaza si foloseste informatiile de identificare personala („Informatii personale”) pe care („Utilizator”, „dumneavoastra” sau „dvs.”) le furnizati pe site-ul romania.scentlinq.com si oricare dintre produsele sau serviciile sale (colectiv, „Website” sau „Servicii”).

De asemenea, descrie optiunile disponibile pentru dvs. cu privire la utilizarea informatiilor dvs. personale si modul in care puteti accesa si actualiza aceste informatii. Aceasta politica nu se aplica practicilor companiilor pe care nu le detinem sau nu le controlam sau persoanelor fizice pe care nu le angajam sau carora nu le gestionam activitatea.

Colectarea automata a informatiilor

Prioritatea noastra principala este securitatea datelor clientilor si, ca atare, exercitam politica fara jurnal. Procesam doar date minime despre utilizatori, doar atat cat este absolut necesar pentru a mentine site-ul sau Serviciile. Informatiile colectate automat sunt utilizate doar pentru a identifica cazuri potentiale de abuz si pentru a stabili informatii statistice privind utilizarea site-ului Web. Aceste informatii statistice nu sunt altfel agregate in asa fel incat sa poata identifica orice utilizator particular al sistemului.

Colectarea datelor personale

Puteti vizita site-ul Web fara sa ne spuneti cine sunteti sau sa dezvaluiti orice informatie prin care cineva va poate identifica. Daca, totusi, doriti sa utilizati unele caracteristici ale site-ului Web, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii personale (de exemplu, numele si adresa dvs. de e-mail). Primim si stocam orice informatie pe care ne-o furnizati in cunostinta de cauza atunci cand completati orice formulare online pe site-ul Web. Cand este necesar, aceste informatii pot include urmatoarele:

  • Date personale, precum numele, tara de resedinta, etc.
  • Informatii de contact precum emailul, adresa, etc.

Puteti alege sa nu ne furnizati informatiile dvs. personale, dar este posibil sa nu puteti profita de unele caracteristici ale site-ului Web. Utilizatorii care nu sunt siguri cu privire la informatiile care sunt obligatorii pot sa ne contacteze.

Stocarea informatiilor personale

Vom pastra si folosi informatiile dvs. personale pentru perioada necesara, in conformitate cu obligatiile noastre legale, pentru a rezolva litigiile si pentru a aplica acordurile noastre, atunci cand nu este necesara sau permisa o perioada mai lunga de pastrare. Putem folosi orice date agregate derivate sau incorporate informatiilor dvs. personale dupa actualizarea sau stergerea acestora, dar nu intr-o maniera care sa va identifice personal. Dupa expirarea perioadei de pastrare, informatiile personale vor fi sterse. Prin urmare, dreptul la acces, dreptul la stergere, dreptul la rectificare si dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi aplicate dupa expirarea perioadei de pastrare.

Utilizarea si procesarea informatiilor colectate

Pentru a va pune la dispozitie site-ul si serviciile noastre sau pentru a raspunde unei obligatii legale, trebuie sa colectam si sa utilizam anumite informatii personale. Daca nu furnizati informatiile solicitate, este posibil sa nu va putem furniza produsele sau serviciile solicitate. O parte din informatiile pe care le colectam provin direct de la dvs. prin intermediul site-ului nostru web. Cu toate acestea, putem colecta si informatii personale despre dvs. din alte surse. Toate informatiile pe care le colectam de la dvs. pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

  • Trimiterea comunicarilor de marketing si promotionale
  • Raspunsuri la intrebari si oferirea de suport
  • Solicitarea feedback-ului utilizatorului
  • Furnizarea publicitatii personalizate
  • Respectarea termenilor si conditiilor si a politicilor
  • Rularea si operarea site-ului si serviciilor noastre

Prelucrarea informatiilor dvs. personale depinde de modul in care interactionati cu site-ul nostru web, unde va aflati in lume si daca se aplica una dintre urmatoarele: (i) v-ati dat consimtamantul pentru unul sau mai multe scopuri concrete. Totusi, acest lucru nu se aplica ori de cate ori prelucrarea informatiilor personale este supusa Legii privind confidentialitatea consumatorilor din California sau a legii europene privind protectia datelor; (ii) Furnizarea de informatii este necesara pentru indeplinirea unui acord cu dvs. si / sau pentru orice obligatii pre-contractuale ale acestuia; (iii) Prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care sunteti supus; (iv) Prelucrarea este legata de o sarcina care este indeplinita in interesul public sau in exercitarea autoritatii oficiale investite de noi; (v) Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o terta parte.

Retineti ca, in anumite legislatii, putem fi autorizati sa prelucram informatii pana cand va opuneti unei astfel de prelucrari (prin renuntarea la), fara a fi nevoie sa va bazati pe consimtamant sau pe oricare dintre urmatoarele baze legale de mai jos. In orice caz, ne vom bucura sa clarificam baza legala specifica care se aplica procesarii si, in special, daca furnizarea de informatii personale este o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract.

Transferul si stocarea informatiilor

In functie de locul in care va aflati, transferurile de date pot implica transferul si stocarea informatiilor intr-o alta tara decat cea proprie. Aveti dreptul sa aflati despre baza legala a transferurilor de informatii intr-o tara din afara Uniunii Europene sau catre orice organizatie internationala guvernata de dreptul international public sau infiintata de doua sau mai multe tari, precum ONU, si despre masurile de securitate luate de pentru a va proteja informatiile. Daca are loc un astfel de transfer, puteti afla mai multe verificand sectiunile relevante din acest document sau intrebati cu noi folosind informatiile furnizate in sectiunea de contact.

Drepturile utilizatorilor

Puteti exercita anumite drepturi cu privire la informatiile dvs. prelucrate de noi. In special, aveti dreptul de a face urmatoarele: (i) aveti dreptul de a retrage consimtamantul acolo unde v-ati dat in prealabil consimtamantul pentru prelucrarea informatiilor dvs.; (ii) aveti dreptul de a va opune prelucrarii informatiilor dvs. daca prelucrarea este efectuata pe o baza legala, alta decat consimtamantul; (iii) aveti dreptul sa aflati daca informatiile sunt procesate de noi, sa obtineti dezvaluiri cu privire la anumite aspecte ale prelucrarii si sa obtineti o copie a informatiilor care fac obiectul prelucrarii; (iv) aveti dreptul de a verifica exactitatea informatiilor dvs. si de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveti dreptul, in anumite circumstante, sa restrictionati procesarea informatiilor dvs., caz in care, nu vom prelucra informatiile dvs. in alt scop decat stocarea acestora; (vi) aveti dreptul, in anumite circumstante, sa obtineti stergerea informatiilor dvs. personale de la noi; (vii) aveti dreptul de a primi informatiile dvs. intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masini si, daca este posibil din punct de vedere tehnic, sa il transmiteti unui alt controler fara nicio piedica. Aceasta prevedere este aplicabila cu conditia ca informatiile dvs. sa fie prelucrate prin mijloace automatizate si ca prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs., pe un contract din care faceti parte sau pe obligatii pre-contractuale ale acestuia.

Dreptul de a va opune procesarii informatiilor

In cazul in care Informatiile cu caracter personal sunt prelucrate pentru interesul public, in exercitarea unei autoritati oficiale investite de noi sau in scopul intereselor legitime urmarite de noi, puteti obiecta la aceasta prelucrare oferind un motiv legat de situatia dvs. particulara pentru a justifica obiectia. Trebuie sa stiti ca, insa, in cazul in care informatiile dvs. personale sunt prelucrate in scopuri de marketing direct, puteti sa va opuneti procesarii in orice moment, fara a oferi nicio justificare. Pentru a afla daca prelucram Informatii personale in scop de marketing direct, va puteti referi la sectiunile relevante din acest document.

Exercitarea drepturilor

Orice solicitari de exercitare a drepturilor utilizatorului pot fi directionate catre GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. prin datele de contact furnizate in acest document. Aceste cereri pot fi exercitate gratuit si vor fi adresate de GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. cat mai devreme.

Drepturile de confidentialitate din California

Pe langa drepturile explicate in aceasta politica de confidentialitate, rezidentii din California care furnizeaza informatii personale (definite in statut) pentru a obtine produse sau servicii pentru uz personal, familial sau gospodaresc au dreptul sa solicite si sa obtina de la noi, o data intr-un an calendaristic, informatii despre informatiile personale pe care le-am distribuit, daca este cazul, altor companii pentru utilizari de marketing. Daca este cazul, aceste informatii ar include categoriile de informatii personale si numele si adresele acelor companii cu care am impartasit aceste informatii personale pentru anul calendaristic imediat anterior (de exemplu, cererile facute in anul curent vor primi informatii despre anul precedent). Pentru a obtine aceste informatii, va rugam sa ne contactati.

Confidentialitatea minorilor

Nu colectam in cunostinta de cauza informatii personale de la copii cu varsta sub 13 ani. Daca sunteti sub 13 ani, va rugam sa nu trimiteti nicio informatie personala prin intermediul site-ului sau Serviciului nostru. Incurajam parintii si tutorii legali sa monitorizeze modul de utilizare a internetului copiilor lor si sa contribuie la aplicarea acestei politici, instruindu-si copiii sa nu furnizeze niciodata informatii personale prin intermediul site-ului nostru web sau al serviciului fara permisiunea lor.

Daca aveti motive sa credeti ca un copil cu varsta sub 13 ani ne-a furnizat Informatii personale prin intermediul site-ului sau Serviciului nostru, va rugam sa ne contactati. De asemenea, trebuie sa aveti varsta de cel putin 16 ani pentru a da consimtamantul pentru prelucrarea informatiilor dvs. personale in tara dvs. (in unele tari putem permite parintilor sau tutorelui sa faca acest lucru in numele copilului).

Newsletter-ul nostru

Oferim buletine electronice la care va puteti abona in orice moment. Ne angajam sa pastram adresa dvs. de e-mail confidentiala si nu vom dezvalui adresa dvs. de e-mail catre terti, cu exceptia cazului in care este permis in sectiunea de utilizare si procesare a informatiilor sau in scopul utilizarii unui furnizor tert pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom mentine informatiile trimise prin e-mail in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

In conformitate cu Legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de la noi vor preciza clar de la cine provine e-mailul si vor furniza informatii clare despre cum sa contacteze expeditorul. Puteti alege sa nu mai primiti newsletter-ul nostru sau e-mailurile de marketing urmand instructiunile de dezabonare incluse in aceste e-mailuri sau contactandu-ne.

Cookies

Site-ul utilizeaza „cookie-uri” pentru a va ajuta sa va personalizati experienta online. Un cookie este un fisier text care este plasat pe hard disk de catre un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau a va infecta computerul cu virusi. Cookie-urile va sunt alocate in mod unic si pot fi citite doar de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul.

Putem folosi cookie-uri pentru colectarea, stocarea si urmarirea informatiilor pentru statistici, in scopul de a opera site-ul si serviciile noastre. Aveti dreptul de a accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web accepta automat cookie-urile, dar puteti modifica de obicei setarea browserului pentru a refuza cookie-urile, daca doriti. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri si cum sa le gestionati, accesati internetcookies.org.

Confidentialitatea activitatii

Unele browsere includ o caracteristica „Nu urmariti” care semnaleaza site-urilor web pe care le vizitati ca nu doriti sa va urmariti activitatea online. Urmarirea nu este aceeasi cu utilizarea sau colectarea informatiilor in legatura cu un site web. In aceste scopuri, urmarirea se refera la colectarea informatiilor de identificare personala de la consumatorii care utilizeaza sau viziteaza un site web sau un serviciu online pe masura ce se deplaseaza pe diferite site-uri in timp. Website-ul nostru nu isi urmareste vizitatorii in timp si pe site-urile terta parte. Cu toate acestea, unele site-uri terte pot urmari activitatile de navigare atunci cand va servesc continut, ceea ce le permite sa adapteze ceea ce va prezinta.

Link-uri catre alte site-uri web

Website-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri web care nu sunt detinute sau controlate de noi. Va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale altor site-uri web sau terte parti. Va incurajam sa fiti constienti atunci cand parasiti site-ul nostru web si sa cititi declaratiile de confidentialitate ale fiecarui site web care poate colecta informatii personale.

Securitatea Informatiilor

Securizam informatiile pe care le furnizati pe serverele computerului intr-un mediu controlat, securizat, protejat de acces, utilizare sau dezvaluire neautorizate. Mentinem garantii administrative, tehnice si fizice rezonabile, in efortul de a ne proteja impotriva accesului, utilizarii, modificarii si dezvaluirii informatiilor personale neautorizate in controlul si custodia acesteia. Cu toate acestea, nu poate fi garantata nicio transmisie de date pe internet sau retea wireless. Prin urmare, in timp ce noi ne straduim sa va protejam Informatiile dvs. personale, recunoasteti ca (i) exista limitari de securitate si confidentialitate a Internetului care sunt in afara controlului nostru; (ii) securitatea, integritatea si confidentialitatea oricarei informatii si date schimbate intre dvs. si site-ul nostru web nu pot fi garantate; si (iii) orice astfel de informatii si date pot fi vizualizate sau modificate in tranzit de catre o terta parte, in ciuda celor mai bune eforturi.

Incalcarea datelor

In cazul in care devenim constienti ca securitatea site-ului Web a fost compromisa sau informatiile personale ale utilizatorilor au fost dezvaluite unor terte parti care nu au legatura ca urmare a activitatii externe, inclusiv, dar fara a se limita la, atacuri de securitate sau frauda, ne rezervam dreptul la ia masuri rezonabil adecvate, inclusiv, fara a se limita la, investigarea si raportarea, precum si notificarea si cooperarea cu autoritatile de aplicare a legii. In cazul unei incalcari a datelor, vom face eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate daca consideram ca exista un risc rezonabil de daune pentru utilizator ca urmare a incalcarii sau daca o notificare este altfel solicitata de lege. Cand vom face acest lucru, vom posta o notificare pe site-ul web, va vom trimite un e-mail.

Dezvaluirea legala

Vom dezvalui orice informatii pe care le colectam, le folosim sau le primim daca este necesar sau permis de lege, cum ar fi respectarea unei cesiuni sau a unui proces legal similar si atunci cand credem cu buna credinta ca divulgarea este necesara pentru a ne proteja drepturile, pentru a va proteja siguranta sau siguranta altora, investigheaza frauda sau raspunde la o solicitare a guvernului. In cazul in care trecem printr-o tranzitie de afaceri, cum ar fi fuziunea sau achizitia de catre o alta companie, sau vanzarea tuturor sau a unei parti din activele sale, contul dvs. de utilizator si Informatiile personale vor fi probabil printre activele transferate.

Modificari si imbunatatirii ale politicii

Putem actualiza din cand in cand aceasta politica de confidentialitate, la discretia noastra si va vom anunta orice modificari materiale ale modului in care tratam informatiile personale. Cand se fac modificari, vom revizui data actualizata in partea de jos a acestei pagini. Va putem oferi, de asemenea, o notificare in alte moduri, la discretia noastra, cum ar fi prin informatiile de contact pe care le-ati furnizat. Orice versiune actualizata a acestei Politici de confidentialitate va fi efectiva imediat dupa publicarea Politicii de confidentialitate revizuita, daca nu se specifica altfel. Utilizarea continua a site-ului sau a serviciilor web dupa data intrarii in vigoare a politicii de confidentialitate revizuita (sau a unui alt act specificat la momentul respectiv) va constitui consimtamantul dvs. pentru aceste modificari. Cu toate acestea, nu vom folosi, fara consimtamantul dvs., datele dvs. cu caracter personal intr-o maniera diferita material decat cea declarata la momentul colectarii datelor dvs. personale.

Acceptarea politicii de confidentialitate

Recunoasteti ca ati citit aceasta politica si sunteti de acord cu toti termenii si conditiile. Folosind site-ul Web sau Serviciile acestuia, sunteti de acord sa respectati de aceasta Politica. Daca nu sunteti de acord sa respectati termenii acestei Politici, nu sunteti autorizat sa utilizati sau sa accesati site-ul Web si Serviciile sale.

Cum ne puteti contacta

Daca doriti sa ne contactati pentru a intelege mai multe despre aceasta politica sau doriti sa ne contactati cu privire la orice problema legata de drepturile individuale si informatiile dvs. personale, puteti trimite un e-mail la info@romania.scentlinq.com.

Acest document a fost actualizat ultima data pe 21 mai 2020.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!