col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Intrebari Frecvente

Daca nu-ti gasesti intrebarea aici, te rugam sa ne scrii...

 
 
 
 

Colectia noastra de parfumuri este dezvoltata de catre parfumieri de inalta clasa si produsa de catre una dintre casele de parfumuri de top din lume, localizate in Germania si SUA. Colectia noastra de parfumuri este conceputa exclusiv pentru brandul nostru, SCENT::LINQ. Intreaga noastra colectie este in concordanta cu toate cerintele si reglementarile din UE si USA. Certificatele IFRA (Asociatia Internationala a Parfumurilor), Listele Alergenilor si SDS (Safety Data Sheets) sunt disponibile la cerere.

Yes. We have a proprietary field service mobile app; our technicians get a signature on their mobile phone from our customers and you can opt-in to receive the signed copy of the service form as a PDF file which is e-mailed to you immediately.

Da. Avem o aplicatie mobila dedicata serviciilor oferite clientilor, prin care tehnicienii nostri primesc o semnatura pe telefonul mobil de la clienti. Puteti opta pentru a primi copia semnata a facturii sub forma unui fisier PDF, care va va fi trimis prin e-mail imediat.

POT PRIMI O FACTURA IN URMA FIECARUI SERVICIU DE CARE VOI BENEFICIA?

Unii dintre clientii nostri folosesc sistemul de difuzare MDX250 pentru locuintele lor. Dorim sa va amintim si sa accentuam, insa, faptul ca sistemele noastre sunt concepute pentru a fi folosite in spatiile comerciale si in hoteluri, unde sunetele emise de catre acestea pot trece neobservate, spre deosebire de cazul in care acestea sunt folosite in locuinte.

Da, cu siguranta. Totusi, conceperea acestora se face pe baza unor criterii. Va rugam sa discutati acest lucru cu reprezentantul SCENT::LINQ.

Deocamdata, nu. Totusi, lucram la o gama de produse destinate spatiilor mici si parfumarii aerului din locuinte. Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cand vor fi disponibile serviciile noastre dedicate locuintelor.

Suntem o companie orientata spre servicii si oferim servicii complete de aromatizare ambientala pe baza unor contracte anuale. In unele situatii, insa, putem face exceptii, in functie de caz. Puteti afla mai multe detalii de la reprezentantul dvs. SCENT::LINQ.

Da. Sustinem afacerile sezoniere. Telul nostru este acela de a satisface nevoile clientilor nostri.

Bineinteles ca nu. Reprezentantul dvs. SCENT::LINQ va va ajuta cu placere sa alegeti alt parfum, trimitandu-va sau aducandu-va mostre cu alte arome. Punem pret pe relatiile pe termen lung cu clientii nostri.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!