col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Inmiresmare Ambientala Pentru Showroom-uri

Pe primul loc, prin forta parfumurilor

 
 
 
 

Inmiresmarea Ambientala & Showroom-urile

Din cauza invaziei rapide a comertului on-line, retailerii si, implicit, showroom-urile au nevoie disperata de unelte mai eficiente pentru a concura in lumea fizica.

Shoppingul digital ne indeplineste nevoile rationale – e mai rapid, mai usor si ne permite sa detinem controlul – dar, ca fiinte umane, avem si nevoi emotionale ce trebuie satisfacute si, evident, acest lucru nu poate fi realizat prin experientele de shopping online.

Brandurile se bazeaza pe amintirile asociate cu anumite emotii, motiv pentru care mirosurile sunt atat de importante atunci cand se construiesc experientele legate de brand.

Inmiresmarea ambientului, un instrument de marketing analogic...

Cel mai puternic instrument competitiv este unul de care retailerii online nu dispun: implicarea laturii umane a clientilor prin intermediul celor 5 simturi si, da, simtul mirosului este cel mai puternic dintre acestea.

Astfel, magazinele si showroom-urile fizice trebuie sa exceleze in privinta designului senzorial in privintele in care retailerii online nu pot. Acestea trebuie sa ofere ceea ce magazinele online nu pot oferi.

Lasa-ne sa iti demonstram cum putem imbunatati perceptia clientilor asupra brandului tau. Contacteaza-ne acum, pentru ca echipa noastra sa programeze o demonstratie pentru tine imediat…

Colectia noastra de parfumuri fine, atent selectionate, alaturi de serviciile profesioniste de inmiresmare a aerului, creeaza medii ambientale de neuitat si consolideaza prestigiul brandului pentru numeroase showroom-uri din intreaga lume.

Programeaza o demonstratie gratuita chiar azi...

Showroom-urile auto, magazinele, birourile agentiilor imobiliare si multe alte spatii interioare sunt decorate cu gama noastra rafinata de parfumuri, prin serviciile noastre de inmiresmare ambientala.

Permite-ne sa iti aratam cum iti putem imbunatati mediul ambiental. Contacteaza-ne pentru a programa o demonstratie gratuita si pentru a primi mostrele noastre.

Afla mai mult

Clientii nostri

parfumuri care trezesc emotii…

Iesi in evidenta si imbunatateste-ti imaginea brandului...

Serviciile noastre de inmiresmare ambientala, alaturi de parfumurile noastre rafinate, aduc in existenta medii ambientale de neuitat si imbunatatesc perceptia asupra brandului tau.

Afla cum te putem ajuta sa creezi, prin intermediul aromelor, conexiuni emotionale care vor avea un impact urias asupra afacerii si brandului tau.

Afla mai mult

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!