col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Inmiresmare Ambientala Pentru Restaurante

Dincolo de limitele gustului | Ambiante de neuitat

 
 
 
 

Parfumurile & Strategiile De Branding Eficiente

Studiile recente arata ca o strategie de branding eficienta poate contribui la dezvoltarea atasamentului emotional al consumatorilor fata de un anumit brand. Legatura emotionala cu brandul sta in spatele loialitatii fata de acesta si constituie, astfel, un factor important in asigurarea succesului unui restaurant.

Numeroase studii au demonstrat, de asemenea, ca pentru asigurarea succesului afacerii, mediul ambiant placut si inedit este un aspect esential.

Elementele de design, mediul ambiental si amenajarea restaurantului influenteaza semnificativ nivelul de satisfactie al clientului.

In cazul multor restaurante, elementul care lipseste este ambientul parfumat.

Misiunea noastra, a celor de la SCENT::LINQ, este aceea de a va ajuta sa creati ambientul dorit, pentru a va transforma clientii in admiratori ai restaurantului dvs.

Colectia noastra de parfumuri fine, atent selectionate, alaturi de serviciile profesioniste de inmiresmare a aerului, creeaza medii ambientale de neuitat si asigura loialitatea fata de brand pentru numeroase restaurante.

Obtine mostrele chiar azi...

Multi proprietari de restaurante aleg sa lucreze cu noi pentru a obtine ambientul dorit. Permite-ne sa iti aratam cum iti putem imbunatati mediul ambiental si, astfel, perceptia clientilor asupra restaurantului tau. Contacteaza-ne acum pentru a planifica o demonstratie gratuita si pentru a primi mostrele noastre.

Afla mai mult

Clientii nostri

parfumuri care trezesc emotii…

Vorbeste-le clientilor prin puterea parfumurilor

Lasa-ne sa iti demonstram cum crearea unei conexiuni emotionale prin intermediul parfumurilor poate avea un impact urias asupra afacerii tale. Serviciile noastre de inmiresmare a aerului creaza medii ambientale de neuitat si determina loialitatea de durata fata de brandul tau.

Afla mai mult

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!