col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Inmiresmare Ambientala Pentru Magazine

Decoreaza cu parfumuri care starnesc emotii...

 
 
 
 

Magazine Cu Valoare Emotionala

Crearea unei conexiuni la nivel emotional cu consumatorii contribuie la loialitatea acestora si, astfel, la cresterea vanzarilor. De aceea, s-a remarcat un interes crescand fata de cercetarile axate pe latura emotionala a consumatorilor. Astfel, in centrul atentiei cercetatorilor se afla acum marketing-ul prin mirosuri si inmiresmarea ambientala, avand in vedere legatura puternica si directa dintre simtul olfactiv si starea noastra emotionala.

Clientii sunt dispusi sa cheltuiasca mai multi bani pentru brandurile fata de care se simt atasati emotional. Clientii implicati emotional au o tendinta mai mare de a-si aminti brandul si de a face achizitii. Acestia sustin brandurile carora le sunt loiali si le recompenseaza cu placere.

Studiile arata ca acei clienti implicati total acorda mai putina atentie pretului. Acestia sunt dispusi sa plateasca mai mult atunci cand sunt tratati placut, precum si atunci cand mediul ambiental din magazin ii stimuleaza pe plan emotional.

Stimularea simtului olfactiv este o unealta cu potential urias in marketing, deoarece ii ajuta pe comercianti sa genereze stari afective, sa promoveze un anumit produs, sa isi pozitioneze brandul. De asemenea, contribuie la diferentierea fata de competitie a brandului, atribuindu-i acestuia propriul „parfum exclusivist”. Mai mult, retailerii se folosesc de simtul mirosului pentru a stimula achizitiile sub impulsul momentului.

Pentru ca inmiresmarea ambientala sa produca efectul dorit, este necesara armonia dintre parfum, spatiul interior, produsele oferite si profilul consumatorilor-tinta.

Noi, cei de la SCENT::LINQ, te putem ajuta sa cresti timpul petrecut in magazinul tau si sa obtii mai multa loialitate fata de brand, transformandu-ti clientii in admiratori ai magazinelor tale…

Colectia noastra de parfumuri fine, atent concepute, alaturi de serviciile profesioniste de inmiresmare ambientala, creeaza ambiante de neuitat si asigura loialitatea fata de brand pentru mii de magazine si showroom-uri, oriunde in lume.

Permite-ne sa-ti demonstram...

Multe lanturi de magazine aleg sa colaboreze cu noi in privinta inmiresmarii ambientale. Permite-ne sa iti demonstram ca te putem ajuta sa iti consolidezi imaginea brandului, decorandu-ti magazinele cu arome placute. Contacteaza-ne pentru a planifica o demonstratie gratuita si pentru a primi mostrele noastre.

Afla mai mult

Clientii nostri

parfumuri care trezesc emotii…

Afla cum te putem ajuta...

In sectorul retailerilor, crearea experientelor placute pentru clienti este din ce in ce mai importanta, atat pentru a obtine un avantaj in fata competitorilor, cat si pentru a indeplini nevoile si dorintele consumatorilor.

Afla cum te putem ajuta sa creezi conexiuni emotionale prin intermediul aromelor care pot avea un impact urias asupra loialitatii fata de brand-ul tau si asupra timpului pe care clientii tai il rezerva cumparaturilor.

Afla mai mult

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br>afla ultimele noutati!